сряда, 31 август 2011 г.

Експерименти в римската кухня.







28.05.2011 Представяне на Римска кухня в рамките на ежегодния античен фестивал в Пловдив.
         от ляво на дясно:Васко и групата на червоугодниците/Росица(номер1 в античната кухня),Моя милост/скромен неин последовател/ и Лали/
Фурми по александрийски-пълнени с белени печени бадеми фурми,подправени с сол,чер пипер,канела и карамфил,обилно поляти с масло и мед и запечени на фурна

1 коментар:

  1. Моля, публикувайте някоя рецепта! Дечицата ми много се заинтересуваха какъв вкус имат ястията, но аз не знам как да им ги приготвя (особено това черното, с клонката розмарин отгоре). Благодаря! Поздравления и възхищения за това, което правите за оживяването на историята!

    ОтговорИзтриване